Importanța somnului și rolul somierelor metalice electrice de la Auping

Somnul este o componentă esențială a vieții noastre, având un impact semnificativ asupra sănătății, bunăstării și productivității noastre generale. Pentru a ne asigura că beneficiem de un somn de calitate, este esențial să avem un mediu de somn adecvat – iar aici intervine Auping.

1,598.00 lei2,976.00 lei TVA Inclus
2,582.00 lei4,452.00 lei TVA Inclus

Auping: Pionier în crearea somierelor de calitate

Auping, creator de somiere de la 1888, este cunoscut pentru calitatea superioară a somierelor sale metalice. Aceste somiere sunt proiectate cu o atenție deosebită la detalii, asigurându-se că oferă suportul perfect pentru un somn odihnitor.

Somiere de pat metalice și electrice Auping

Cu o somieră bună, tu și salteaua ta beneficiați de cel mai bun suport pentru a asigura un somn liniștit în fiecare noapte. Toate somierele Auping sunt somiere metalice. O somieră metalică este formată din oțel împletit, oferind somierei o structură deschisă și fină. Acest lucru o face să fie foarte bine ventilată.

Somierele noastre ajustabile electric sunt “Smart”. Acest lucru înseamnă că baza de pat este prevăzută cu funcții inteligente care vă fac să dormiți și mai bine, cum ar fi o funcție anti-sforăit și un ceas cu alarmă smart. Somierele Auping sunt disponibile în toate dimensiunile comune și sunt potrivite pentru toate paturile și box-springurile.

Ventilație și suport: Caracteristici cheie ale somierelor Auping

Ventilația este unul dintre cei mai importanți factori ai unei somiere bune și de aceea toate somierele Auping sunt somiere metalice. Somierele metalice de la Auping :

  • au cea mai bună ventilație deoarece au 80% spațiu deschis pentru aer. O somieră trebuie să ofere saltelei suficient spațiu pentru a putea elibera umiditatea corpului în aer.

  • oferă o susținere perfectă. Cu 10.000 de puncte de sprijin, spirala transversală din somiera metalică oferă un sprijin perfect pentru saltea și pentru corpul dumneavoastră.

  • sunt durabile. Baza cu model plasa este fabricată din oțel de înaltă rezistență, permițându-vă să visați pe ea o viață întreagă.

Inovație și confort: Spirala transversală și ajustabilitatea somierelor Auping

Spirala transversală unică a somierelor Auping oferă o flexibilitate și un suport excepțional, asigurându-se că corpul este susținut în mod adecvat în toate pozițiile de somn. În plus, somierele Auping sunt smart și pot fi ajustate electric, cu până la 3 motoare, dar și manual. Aceasta înseamnă că puteți personaliza poziția de somn pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. individuale.

Somiera metalică: alternativa la somiera cu lamele

Baza de pat metalică este o alternativă la o somieră cu lamele. O somiera metalică are mai mult spațiu deschis decât o somieră cu lamele, care constă, de exemplu, din 28 sau 42 de lamele, de aceea ventilează mult mai bine. În plus, este mai durabilă decât o somieră cu lamele și rezistă mai mult timp.

Dimensiuni ale bazei de pat

Indiferent de dimensiunea bazei de pat pe care o căutați și de patul pe care îl aveți (un box spring sau un pat): Auping are toate dimensiunile comune de somiere pentru fiecare tip de pat. De exemplu, alegeți o bază de pat 90×200 pentru un pat standard de o persoană sau două baze de pat 90×200 pentru un pat dublu. Avem, de asemenea, somiere potrivite pentru un pat “Queen Size” (140 cm lățime).

Lungimea somierelor noastre variază de la 190 cm la 220 cm.

Somiere ajustabile de la Auping

În ediția somierelor simple, avem și somiere ajustabile. Un pat ajustabil oferă un plus de confort dacă, de exemplu, aveți dureri de spate sau o tuse neplăcută care vă gâdilă. Și atunci când doriți să vă bucurați de citit sau de Netflix. Puteți alege ce doriți să ajustați: partea din spate, picioarele, tăblia de cap a patului sau toate trei.

Cu somiera ajustabilă manual puteți regla manual partea din spate și partea picioarelor. Ajustați somiera în timp ce sunteți deja în pat? Atunci optați pentru somierele noastre ajustabile electric. Toate somierele noastre ajustabile electric sunt “Smart”. Acestea fac mult mai mult decât doar să asigure o ventilație bună și susținere.

Somnul de calitate cu Auping

În concluzie, pentru a beneficia de un somn de calitate, este esențial să avem un mediu de somn adecvat – iar somierele metalice de la Auping pot oferi exact acest lucru. Prin combinarea inovației tehnologice cu o înțelegere profundă a nevoilor de somn, Auping creează produse care ne ajută să obținem somnul odihnitor de care avem nevoie pentru a fi cea mai bună versie a noastră. Cu funcții inteligente, cum ar fi o funcție anti-sforăit și un ceas cu alarmă smart, somierele Auping nu doar că îmbunătățesc calitatea somnului, dar și îmbogățesc experiența de somn, făcând din dormitor un spațiu de relaxare și confort.