Paturi dormitor Auping

O viață sănătoasă și energică începe cu un somn bun. Cu paturile de dormitor Auping alegeți confortul unui somn la cel mai înalt nivel. Te vei trezi odihnit și reîmprospătat, gata pentru o nouă zi. Auping Nights, Better Days.

Paturi Dormitor
Pat Auping Original

Culoarea viselor tale

Original este un pat de dormitor minimalist cu linii puternice și un aspect elegant. Inspirat de unul dintre primele modele de paturi Auping, Cleopatra, patul Original este disponibil în zece culori diferite.

Design:
– 3 tăblii de pat
– Disponibil în 10 culori

Confort:
– Combinați patul Original cu una dintre saltelele Auping
– Combinați patul Original cu o somiera metalica inteligentă Auping

Dimensiuni:
– Disponibil ca pat single sau dublu
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm
– Lungime: 200/210/220 cm

Mai multe informații
Paturi Dormitor
Pat Auping Essential

Design sustenabil

Patul de dormitor Essential este primul pat complet reciclabil din lume. Dar acesta nu este singurul lucru liniștitor al acestui pat.

Design:
– 10 culori disponibile pentru cadru depat
– Tăblie de pat lăcuită sau tapițată. 95 de țesături
– Noptiere rabatabile (opțional)

Confort:
– Poate fi combinat cu toate somierele metalice și saltelele Auping
– Somiera metalica reglabilă electrică (opțional)

Dimensiuni:
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm.
– Lungime: 200/210/220 cm.

Mai multe informații
Paturi Dormitor
Pat Auping Auronde

Design care vă permite să controlați detaliile

Patul de dormitor Auronde este un adevărat clasic al designului, realizat din lemn cu detalii din aluminiu.

Design:
– Lemn de fagdisponibil în 17 culori
– Înălțimi diferite: 34,5, 41,5 sau 48 cm.

Confort:
– Poate fi combinat cu toate saltelele + topperele de saltea
– Somiera metalica electrica reglabila disponibil optional

Dimensiuni
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm.
– Lungime: 200/210/220 cm.

Mai multe informații
Paturi Dormitor
Pat Auping Noa

Design natural și elegant

Patul Noa are un design scandinav autentic, cu forme simple, detalii inteligente și materiale naturale. Proiectat de designerul danez Eva Harlou.

Design
– 2 tăblii
– Disponibil în 6 culori

Confort
– Combinați patul Noa cu una dintre saltelele Auping
– Combinați patul Noa cu o bază inteligentă Auping

Dimensiuni
– Disponibil ca pat de o persoană, pat dublu sau pat de zi
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm
– Lungime: 200/210/220 cm

Mai multe informații
Paturi Dormitor
Pat Royal

Cel mai special pat al nostru care se adaptează dorințelor dumneavoastră

Royal este un pat modern cu un design unic datorită picioarelor curbate și combinației de culori și materiale diferite. Patul Royal oferă o plăcere unică și individuală a somnului, datorită mai multor caracteristici tehnologice inteligente.

Design:
– Design unic cu picioare curbate
– Alegerea a 3 culori pentru cadrul de pat
– Noptiere potrivite din lemn îndoit

Confort:
– Opțional: somieră metalica cu 2 motoare sau somieră metalica echipata de motorul Unique5 
– Zonă unică de sprijin pentru umeri
– Funcție de memorie pentru poziția preferată de somn și ședere

Dimensiuni:
– Disponibil ca pat single sau dublu
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm
– Lungime: 200/210/220 cm

Mai multe informații

5 dimensiuni de pat de dormitor pe care ar trebuie să le cunoști 

Un somn bun începe cu un pat de dormitor excepțional. Nu doar materialele (arcuri de buzunar, spumă cu memorie, spumă, latex), ci și selectarea dimensiunii potrivite a patului este o parte importantă a procesului de cumpărare a saltelei.

La Auping, paturile sunt disponibile în diferite forme, dar există cinci dimensiuni standard de pat care sunt utilizate în mod obișnuit, începând de la cea mai mică (pat single) până la cea mai mare (dimensiune super king). Află mai multe informații de interes despre acestea și determină ce dimensiune a saltelei corespunde nevoilor dormitorului tău.

Pat de dormitor pentru o singură persoană – pat single

Patul pentru o singură persoană are cea mai mică dimensiune a saltelei, adică de 90 cm x 200 cm. Așa cum spune și numele, patul single este utilizat numai de o singură persoană. Este o alegere potrivită dacă locuiești singur și dispui de un spațiu destul de mic pentru dormitor cum ar fi într-o garsonieră sau studio sau dacă ești în căutarea unei saltele pentru copiii tăi mai mari.

Pat de dormitor super single

Dacă consideri că paturile single sunt prea mici, poate că paturile super single pot funcționa mai bine pentru nevoile tale. Patul super single are dimensiuni de 120 cm x 200 cm și este folosit în mod deosebit în hoteluri, fiind cunoscut și sub numele de pat twin. Acesta oferă o variantă practică pentru dormitorul unui adolescent sau a unui student. 

Pat de dormitor queen size

Cu o lungime totală de 200 cm și o lățime de 160 cm, paturile queen size sunt cele mai populare opțiuni de somn pentru cupluri. Cu lungimea și lățimea suplimentare, în comparație cu paturile single și super single, patul queen size poate fi mai confortabil pentru un burlac sau o familie tânără.

Dacă intenționezi să cumperi un pat queen size de la Auping, spațiul dormitorului ar trebui să fie de aproximativ 290 cm x 305 cm pentru a încadra armonios un cadru de pat queen size – dacă ai un dormitor mai mic decât acesta, lucrurile vor începe să se simtă puțin cam înghesuite.

Pat de dormitor  king size

În cazul în care patul queen size nu îți satisface nevoile, patul king size poate fi următoarea ta alegere. Paturile king size sunt ideale pentru dormitoarele matrimoniale spațioase sau pentru cuplurile care necesită spațiu suplimentar de dormit. Paturile king size au o lungime totală de 200 cm și o lățime de 180 cm. Cu suprafața sa spațioasă, patul king size face ca somnul confortabil pe tot parcursul nopții să fie mult mai probabil.

Pat de dormitor super king

Patul de dormitor super king se potrivește cu cele mai mari dimensiuni ale saltelelor, adică cu lungimi de 200 cm, 210 cm sau 220 cm și o lățime de 200 cm. Aceste variante sunt perfecte pentru un cuplu și un copil. Fiind cea mai mare dimensiune de pat, patul super king oferă o suprafață de dormit spațioasă, astfel încât întreaga familie se poate odihni confortabil.

Experimentează plăcerea celor mai bune produse destinate somnului din România. La Auping, fiecare pat este făcut cu grijă și atenție la detalii, la mediul înconjurător și la viitor. Astfel ne asigurăm că fiecare dimineață este mai bună decât cea de ieri.