Tone box spring


Patul Box Spring Auping Tone este subțire și contemporan. Atribuirea tonurilor de culoare în combinație cu baza joasă conferă patului Auping Tone un aspect subțire și elegant. Box Spring-ul este susținut de un cadru puternic din oțel cu picioare rotunjite. Salteaua confortabilă cu cinci zone și salteaua superioară de lux oferă o ventilație și un sprijin perfect pentru visele tale.

Pat Boxspring Tone
Pat Boxspring Tone

Tonuri de culoare

Box Spring Auping Tone își capătă forma prin aplicarea diferitelor tonuri de culoare din aceeași familie unul peste altul. Utilizarea tonală a culorii creează unitate și leagă vizual părțile patului. Adăugarea culorii în combinație cu țesătura și oțelul face ca acest pat să fie un veritabil produs Auping.

În propria fabrică din Orasul Deventer, acoperim rama cu pulbere în culoarea preferată. Acoperirea cu pulbere este un proces de vopsire care face ca oțelul să fie rezistent la uzură și frumos colorat.

Puteți alege pentru:
Alb pur, negru profund, gri cald, gri rece, roșu coral.

Compoziția Box Spring-ului Auping Tone


Auping Tone este un pat Box Spring care stă pe un cadru din oțel puternic. Box spring-ul în sine este conceput din somiera de plasă cu arcuri împachetate individual, deasupra. Somiera este realizată din sârmă de oțel împletită și este ventilată în proporție de 80%, ceea ce face ca box spring-ul să fie foarte bine aerisit. Salteaua tapițată se află deasupra box spring-ului. Vă puteți întoarce cu ușurință în timpul nopții și vă puteți bucura de un real sprijin în timp ce dormiți, datorită arcurilor împachetate individual atât din cadrul box spring-ului, cât și din saltea. O saltea superioară / topper se află deasupra. Salteaua superioară / topper este fabricată din latex natural perforat și vă asigură că sunteți odihnit minunat când vă treziți.

Pat Boxspring Tone
Pat Boxspring Tone


Saltea Auping Tone


Salteaua box spring-ului pentru patul Auping Tone este o saltea tapițată.
Este o saltea de lux care are o înălțime de cel puțin 20 de centimetri, cu 5 zone de confort: cap, umeri, spate, șolduri și picioare.

Cele cinci zone oferă asistență acolo unde aveți nevoie. Funcționează astfel, de la cap până la picioare: zona pentru capul tău este gentilă dar și suficient de fermă, astfel încât capul tău să fie bine sprijinit. Zona umerilor este mai suplă, astfel încât umerii să se poată scufunda în saltea. Acest lucru este deosebit de plăcut când dormi pe o parte. Zona pentru partea inferioară a spatelui oferă o anumită contrapresiune, astfel încât spatele să fie bine sprijinit atunci când umerii sunt scufundați în saltea. Zona șoldului oferă stabilitate șoldurilor. Ultima zonă, cea pentru picioare, este suplă, deoarece picioarele au nevoie de mai puțin sprijin decât șoldurile și capul. În acest fel, coloana vertebrală este perfect aliniată și pentru o poziție reconfortantă.

Salteaua este disponibilă în trei variante: moale, medie și fermă.

Tăblie frumosă și delicată

Tăblia pentru Box Spring Auping Tone este delicată, cu linii curate. Tăblia este tapițată manual în fabrica noastră din Deventer. Este finisată cu cusături duble. Tăblia este tapițată de jur împrejur, astfel încât să puteți pune Patul Auping Tone chiar în mijlocul camerei. Este atașată la Box Spring, astfel încât să plutească deasupra solului, făcând ca tăblia să se potrivească perfect cu restul designului.

Pat Boxspring Tone
Pat Boxspring Tone

Alegerea țesăturilor pentru Box Spring Tone

Pentru Box Spring Tone puteți alege dintre 20 de opțiuni. Tăblia, Box Spring-ul și salteaua pot fi tapițate în 3 țesături de înaltă calitate, disponibile în mai multe culori.

  • Crush: un aspect de piele, disponibil în 6 culori.
  • Heaven: o țesătură cu o structură mai evidențiată, disponibilă în șapte culori.
  • Peach: o țesătură fină, moale, disponibilă în șapte culori.

Salteaua tapițată pentru Patul Box Spring Auping Tone este finisată cu linii laterale, ceea ce creează o interacțiune elegantă de linii.

Noptieră pentru patul tău box spring Tone


Noptiera contemporană și colorată Pixel se potrivește perfect acestor paturi. Un design atât de subțire, dar și puternic în același timp, combină liniile drepte cu cele curbe și vine pe cont propriu lângă box spring-ul Auping Tone.

Noptiera din lemn cu cadru de oțel și frontul sertarului pot fi selectate separat din gama completă de culori Auping, făcând posibilă o serie de combinații de culori diferite. Puteți alege propria culoare preferată pentru a se potrivi cu Box Spring-ul tău Auping Tone.

Selectați culorile pentru Pixel.

Pat Boxspring Tone
Pat Boxspring Tone

Din 1888


De mai bine de 130 de ani, colegii noștri lucrează la produse și soluții în domeniul somnului și odihnei. Fiecare pat, somieră și saltea sunt dezvoltate de specialiștii noștri și produse în fabrica noastră verde din Deventer. Acești ani de experiență și cunoștințe re reflectă în crearea Box Spring-ul Tone box. Cu Box Spring-ul Tone alegeți calitatea și confortul la cel mai înalt nivel.

Sunteți convins că Box Spring-ul Tone este alegerea perfectă pentru dormitorul dvs.?

Specialiștii noștri Auping sunt încântați să vă sfătuiască cum să reglați Box Spring-ul Auping după dorințele dumneavoastră.
Împreună veți stabili o dată pentru testarea, respectiv livrarea și montarea patului acasă la dvs.