Pat Criade box spring


Auping Criade este un pat box spring sofisticat. Cadrul din oțel al Criade este ceea ce îi conferă semnătura sa unică, cu linii orizontale care aduc armonie designului. Creați o atmosferă specială în dormitorul dvs. selectând propriile culori pentru țesături și cadru. Dacă doriți, aveți posibilitatea ca patul dvs. Criade să fie reglabil electric.

Afișat în fotografie: pat Box Spring Criade de 180 x 200 cm cu tăblie simplă. Tapițat cu țesătura stofa Antracite Neregulate. Combinat cu salteaua Auping Inizio.

Pat Boxspring Criade
Pat Boxspring Criade

Designul Criade box spring

Cu liniile sale subțiri și detaliile sofisticate, acest pat elegant are un design distinctiv. Cadrul din oțel aduce armonie designului, iar linia orizontală conectează cele două box spring-uri.

Picioarele sofisticate conferă designului Criade un aer de lejeritate, în timp ce cadrul din oțel oferă o bază fermă. Tăblia de cap și cea de picioare sunt atașate direct în partea superioară a cadrului, lăsând mult spațiu sub pat. Utilizarea diverselor materiale creează designul caracteristic Auping.

Ca finisaj, puteți selecta vopsirea cu pulbere a cadrului de oțel, dar și culoarea și materialul țesăturii. La fel de personalizabile sunt și tăbliile. Dacă preferați, puteți opta pentru patul Criade reglabil electric.

Culori pentru Criade box spring


În fabrica noastră din orașul Deventer (NL) îmbrăcăm rama în vopsea cu pulbere și în culoarea dorită. Acoperirea cu pulbere este un proces de vopsire care face ca oțelul să fie rezistent la uzură și frumos colorat.

Cadrul patului Criade se poate vopsi, alegând una din aceste zece culori:

Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Night blue, Rusty red, Coral red.

Cele mai populare trei culori sunt: Deep black, Warm grey en Pure white.

Pat Boxspring Criade
Pat Boxspring Criade


Țesăturile patului Criade box spring


Pentru patul box spring Auping Criade se poate alege dintre 89 de țesături diferite. Acestea diferă atât prin culoare, cât și prin textură. În magazinele noastre puteți vedea și simți toate țesăturile și vă putem sfătui care țesătură se potrivește cel mai bine patului dvs. Există trei grupe de țesături:

  • Grupa de țesături A: acest grup este alcătuit din țesături de bază în culori solide, cu texturi care nu sunt prea pronunțate. Țesăturile sunt în mare parte din poliester. Irregular este una dintre cele mai populare alegeri ale colecției: o țesătură de culoare deschisă 100% poliester cu o țesătură neregulată.
  • Grupa de țesături B: acest grup este alcătuit din țesături cu texturi speciale, inclusiv lână, bumbac și poliester. Materialul Points este una dintre cele mai populare alegeri ale colecției. Această țesătură este realizată din fire reciclate din îmbrăcăminte second-hand sau resturi de țesături.
  • Grupa de țesături C: acest grup este alcătuit din țesături de lână durabile de la producătorul danez de țesături Kvadrat. Molly este una dintre cele mai populare alegeri ale colecției: această țesătură nu a fost vopsită sau albită și este în culorile lânii reale a oilor.Este disponibil ca versiune FR certificată BS7177 (numai în Marea Britanie).Citiți mai multe despre cele 89 de țesături diferite din colecția noastră.

Tăbliile patului box spring Criade

Criade este disponibil cu patru tăblii pentru cap și trei pentru picioare. Fiecare dintre acestea au fost tapițate manual în croitoria noastră din Deventer. Țesăturile se potrivesc perfect, deoarece tapițeria se realizează manual.Pentru ca patul box spring Criade să fie o reală atracție în dormitorul dvs., tăblia de cap și cea de picioare au fost complet tapițate.

Cele 4 tăblii:

  • Simple: o tăblie dreptunghiulară simplă, cu un design elegant și clar (tăblie simplă disponibilă)
  • Bend: o tăblie curbată din două piese, cu detalii rotunjite (tăblie de picioare curbată disponibilă)
  • Square: o tăblie pătrată înaltă, matlasată și finisată clasic cu nasturi rotunzi (tăblie de picioare disponibilă)
  • Cushion: o tăblie moale și tapițată, finisată cu tije lungi, metalice, care au întotdeauna aceeași culoare cu cadrul patului.
Pat Boxspring Criade
Pat Boxspring Criade


Straturile box spring-ului

Criade este un pat box spring de înaltă calitate: box spring-ul conține o somieră și arcuri împachetate individual. Box Spring-ul are o ventilație excelentă datorită somierei Auping, care are o structură deschisă în proporție de 80%. Vă puteți întoarce cu ușurință în timpul nopții și vă veți bucura de un bun sprijin în timpului somnului, datorită arcurilor împachetate individual atât din box spring, cât și din saltea.

Auping Criade este disponibil în următoarele formate:
Ca boxspting single: 80, 90, 100 sau 120 cm lățime și 200, 210 de 220 cm lungime.
Ca boxspring dublu: 140, 160, 180 sau 200 cm lățime și 200, 210 de 220 cm lungime.

Saltele pentru box spring-ul dumneavoastră


Există două saltele fixate deasupra cadrului. Salteaua tapițată box spring, peste care se adaugă o altă saltea, de asemenea tapițată sau simplă, albă. Dacă alegeți o saltea tapițată deasupra box spring-ului, va trebui să alegeți și o saltea superioară / topper deasupra acesteia.

În magazinele Auping vi se va recomanda ce saltea se potrivește cel mai bine cadrului de pat ales de dumneavoastră. Atât saltelele tapițate, cât și saltelele albe au arcuri împachetate individual și oferă un suport perfect pentru corp.

Întotdeauna se adaugă o saltea superioară / topper deasupra unei saltele tapițate. Acest strat suplimentar face ca senzația pe care o trăiești în timp ce dormi să fie foarte personală.

Citiți mai multe despre saltelele Auping, saltele tapițate și saltele superioare.

Pat Boxspring Criade
Pat Boxspring Criade

Cea mai bună somieră pentru box spring-ul tău


Toate box spring-urile Auping au o somieră Auping. Somiera oferă cea mai bună ventilație, în comparație cu toate celelalte paturi existente, datorită structurii sale deschise.

Somiera cu plasă fost inventată în 1888 de Johannes Auping. A fost îmbunătățită de-a lungul anilor, dar este încă realizată din sârmă de oțel împletită ferm. Somiera este 80% ventilată.

Somiera Auping combinată cu saltelele Auping oferă o ventilație perfectă, iar asta nu numai că vă permite să dormiți mai bine, ci și extinde durata de viață a box spring-ului.

Suport suplimentar: box spring reglabil


Criade este disponibil și sub formă reglabilă. Un pat reglabil este foarte confortabil dacă doriți să citiți, dacă aveți dureri de spate, o tuse persistentă sau dacă doriți doar să vă uitați la televizor.

Puteți alege varianta potrivită, datorită celor trei modele diferite în care vine box spring-ul reglabil: pentru spate, pentru spate și picioare sau puteți selecta toate cele trei elemente reglabile: spatele, picioarele și capul.

Puteți regla Criade folosind telecomanda sau aplicația Auping Connect. Auping Connect vă permite să vă folosiți patul reglabil cu un smartphone. Depozitați telecomanda în suporturile care pot fi atașate la pat; acestea sunt realizate din aceeași țesătură ca și patul.

Criade include o bandă puternică de velcro între box spring și saltea, astfel încât aceasta să nu alunece când ajustați setările. Salteaua superioară / topper se fixează foarte bine de cea de bază.

Pat Boxspring Criade
Pat Boxspring Criade

Măiestrie olandeză


Toate box spring-urile Auping și implicit Criade sunt fabricate în fabrica noastră din Deventer (NL), manual și parțial automat. În fabrica Auping, măiestria și tehnologia sunt combinate cu cele mai noi dezvoltări în domeniul designului și ergonomiei.

Fiecare pat Auping este realizat cu grijă și atenție la detalii! Păstrăm de pest 130 ani ideea lui Johannes Auping de a face produse cu o durată lungă de viață. De aceea selectăm doar cele mai bune materiale și, prin urmare, ne alegem furnizorii de din apropiere.

Acest lucru ne permite să garantăm că patul Criade are cea mai bună calitate și o durată lungă de viață.

Atenție la detalii


Detaliile și finisajele tuturor paturilor box spring Auping sunt de înaltă calitate. Credem că este important ca paturile noastre să arate bine și să reziste mult timp. Exemple de detalii:

Am selectat cu atenție zece culori de fire pentru a broda sigla Auping în partea laterală a patului, care se potrivesc perfect cu culorile cadrului Criade.

Și colțurile paturilor și ale saltelelor tapițate sunt finisate cu dublă cusătură.

Pat Boxspring Criade

Vreți să vă convingeți că patul box spring Criade se potrivește perfect cu dormitorul dvs.?

Specialiștii Auping vă vor sfătui care pat Criade vi se potrivește.
În plus, puteți faceți o programare in showroom-ul nostru de pe strada Putului lui Zamfir din Bucuresti și ulterior vom stabili livrarea și instalarea patului Criade.