Pat Box Spring Original

Design atemporal și atenție pentru manopera de înaltă calitate. Acesta este Patul Auping Box Spring original. Datorită picioarelor așezate inteligent, Box Spring Original pare să plutească și asta chiar dinainte de a începe să visezi. Datorită celor 89 de țesături și celor 5 tăblii disponibile, vă puteți configura Box Spring-ul Original care să vi se potriviească perfect. Somiera, arcurile împachetate individual și salteaua asigură o ventilare perfectă.

Pat Boxspring Original
Pat Boxspring Original

Compoziția unui Pat Box Spring Original

Patului Box Spring Original nu îi lipsește nimic: are o somieră de plasă și arcuri împachetate individual. Fiecare dintre aceste aspecte au o serie de avantaje. Vă puteți schimba cu ușurință poziția pe timp de noapte datorită arcurilor împachetate individual, atât din ​​Box Spring, cât și din saltea. De asemenea, acestea te sprijină bine în timp ce dormi. Somiera cu plasă are o structură deschisă în proporție de 80%, ceea ce face ca acest Box Spring Original să fie deosebit de bine ventilat. Acest lucru vă oferă o bună aerisire, deci o bună odihnă.

Box Spring Original este disponibil în diferite modele.
Ca Box Spring unic de 80, 90, 100 sau 120 cm lățime pe 200, 210 sau 220 cm lungime.
Ca Box Spring dublu de 140, 160, 180 sau 200 cm lățime pe 200, 210 sau 220 cm lungime.

Divizibil
Datorită roților de sub picioare, în versiunea divizibilă a acestui Box Spring complet, puteți glisa cu ușurință cele două secțiuni, mai departe sau mai aproape una spre cealaltă. În acest fel, puteți face patul ușor și vă puteți menține dormitorul curat.


Saltele pentru Box Spring Original


După ce alegeți patul Box SpringOriginal, este timpul să alegeți o saltea. Aceasta se află deasupra Box Spring-ului și poate fi tapițată sau lăsată simplă, albă. Dacă alegeți o saltea tapițată, deasupra acesteia va fi amplasată o saltea sperioară /  topper.

Toate saltelele, tapițate sau nu, vă oferă suportul potrivit datorită arcurilor împachetate individual. Puteți afla cu adevărat ce saltea se potrivește corpului dumneavoastră în magazinul nostru Auping. De exemplu, combinăm întotdeauna o saltea tapițată cu o saltea superioară / topper. Acest strat suplimentar de deasupra Box Spring-ului este o alegere personală, deoarece ea influențează senzația și nu suportul. Pentru a înțelege cu adevărat acest lucru trebuie să îl simțiți și vă invităm într-unul din magazinele noastre.


Există întotdeauna o saltea Auping a visurilor tale. Există patru niveluri de fermitate: moale, medie, fermă și foarte fermă. Aceste arcuri împachetate individual care oferă suportul a fost special dezvoltat pentru Auping și verificate în centrul de testare. În acest fel, fiecare arc împachetat individual se deplasează complet independent unul de celălalt, astfel încât să obțineți sprijin exact acolo unde aveți nevoie.

Pat Boxspring Original


Tăbliile patului Box Spring Original


Box Spring Original este finisat cu o tăblie de cap și una de picioare. Puteți alege dintre cinci tăblii de cap și una de picioare pentru Box Spring Original. Toate sunt tapițate manual în atelierul nostru de cusut din Deventer. Puteți remarca usor acest lucru deoarece tăbliile sunt tapițate în întregime. Acest lucru face ca Box Spring-ul Original să arate bine chiar și amplasat în mijlocul camerei. Este un pat frumos văzut chiar și din spate. Sună ca un vis!

Cele cinci tăblii:

  • Dublin: contemporană și elegantă, cu anumite cusături decorative în mijloc.
  • Dominica: rafinată și subțire.
  • Nice: robustă și îndrăzneață.
  • Portofino: înaltă, clasică și finisată cu nasturi rotunzi.
  • Valencia: moale și ușor tapițată. Cusătura împarte tăblia în compartimente frumoase.

Aceste tăblii de cap pot fi combinate cu tăblia de picioare Siena. Aceasta este dreptă și atemporală.

Pat Boxspring Original
Pat Boxspring Original

Țesături pentru Patul Box Spring Original

Box Spring-ul Original este finalizat cu adevărat doar atunci când ți se potrivește perfect. Acest Pat Box Spring poate fi tapițat cu 89 de țesături diferite. Ele vin în diferite culori și structuri. Vizitați unul dintre magazinele noastre pentru a le vedea și atinge pentru a vă face o idee bună despre ceea ce ați dori. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la cea mai bună potrivire pentru patul tău.

Există trei grupe diferite de țesături:

Grupa de țesături A
Acestea sunt țesături de bază în culori solide, care au texturi subtile. „Irregular” este una dintre cele mai populare alegeri ale colecției: o țesătură de culoare deschisă, 100% poliester, cu o țesătură neregulată.

Grupa de țesături B
Acestea sunt țesături cu structuri speciale și includ lână, bumbac și poliester. Punctele este una dintre cele mai populare alegeri ale colecției. Această țesătură este realizată din fire reciclate din îmbrăcăminte second-hand sau resturi de țesături.

Grupa de țesături C
Acestea sunt țesături de lână rezistente de la producătorul danez de țesături Kvadrat. Molly este una dintre cele mai populare alegeri ale colecției: această țesătură nu a fost vopsită sau albită, astfel încât culorile sunt cele ale lânii reale a oilor.

Cea mai bună somieră pentru patul Box Spring Original

Știați că Johannes Auping a inventat somiera de plasă în 1888? Acum, la peste 130 de ani, această invenție revoluționară încă asigură o ventilare perfectă datorită structurii sale deschise. Bineînțeles, somiera a fost îmbunătățită și dezvoltată în continuare, dar patul Box Spring Original conține o somieră de plasă. Somierele noastre sunt 80% ventilate și sunt realizate din sârmă de oțel împletită, robustă. Acest lucru face ca patul să fie mai aerisit și mai durabil.

Citiți mai multe despre paturile noastre.

Pat Boxspring Original
Pat Boxspring Original

Reglabil


Cât de sălbatic este visul tău? Dacă doriți, puteți opta pentru un Box Spring Original reglabil. Acest lucru este convenabil atunci când aveți dureri de spate sau tuse persistentă. Sau desigur, dacă vă place să citiți sau să urmăriți Netflix în pat. Puteți alege exact ce zone doriți să reglați: spatele, picioarele sau capul. Sau reglați-le pe toate trei, dacă este necesar. Puteți regla acest Box Spring Original folosind telecomanda sau aplicația Auping Connect. Auping Connect vă permite să acționați acest Box Spring Original cu un smartphone. Depozitați telecomanda în suporturile care pot fi atașate la pat; acestea sunt realizate din aceeași țesătură ca și patul. Box Spring-ul include o bandă puternică de velcro între bază și saltea, astfel încât aceasta din urmă să fie foarte bine fixată în timpul reglării poziției. Simți că trăiești cu adevărat în acest pat.

Pat Boxspring Original

Măiestrie olandeză în Deventer


Patul Box Spring Original este realizat parțial manual și parțial la mașină în propria fabrică din Deventer. Combinăm artizanatul și măiestria cu cele mai noi dezvoltări în tehnologie, ergonomie și design aici. Fiecare Box Spring original este realizat cu atenție la detalii, mediu și viitor. Considerăm că este foarte important să realizăm produse pentru utilizare pe termen lung. De aceea alegem cele mai bune materiale și furnizorii aproapiați de casă. 

Atenție la detalii


Box Spring Original are un finisaj de cea mai înaltă calitate. Credem că este important ca un Box Spring să arate frumos și să dureze mult timp, pe lângă odihna oferită. Adesea micile detalii fac diferența. De exemplu, finisăm colțurile la Box Spring și saltelele tapițate le facem cusături duble. Butoanele și buclele frumos formate împiedică alunecarea saltelei superioare și a saltelei. 

Pat Boxspring Original

Vreți să vă convingeți că patul Box Spring Original este potrivit pentru dvs.?

Vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă configurați propriul pat Box Spring. Vă invităm la unul dintre magazinele noastre pentru sfaturi profesionale și personalizate privind somnul și să testați acest pat.