Paturi Box spring

Colecția noastră de paturi Box Spring (cu arcuri)

Pat continental tip Boxspring

Colecția noastră de paturi tip BoxSpring (cu arcuri)

Un somn bun este important pentru menținere sănătății și a stării generale de bine la un nivel optim. Când vine vorba de sănătate, somnul este la fel de vital precum exercițiile fizice regulate și o dietă echilibrată. De mai bine de un secol, Auping produce cele mai bune paturi, în fabrica sa din Deventer – Olanda, cu convingerea că un somn odihnitor este esențial pentru a avea o viață fericită. Din acest motiv, paturile Auping sunt fabricate cu grijă și precizie, folosind materiale de calitate superioară și metode de lucru ecologice.

Prin ce se caracterizează un pat boxspring?

Un pat boxspring este un cadru de pat din lemn masiv cu arcuri în interior, care asigură un somn confortabil și odihnitor. Acesta este compus dintr-o bază metalică și arcuri de buzunar pentru durabilitate, confort și o postură de somn excelentă. Cadrul de pat boxspring de la Auping oferă un plus de suport și acționează ca un amortizor între rama patului și saltea. Un astfel de pat te va ajuta să ai un somn de calitate, prelungind, în același timp, durata de viață a saltelei prin absorbția șocurilor.

Descoperă uimitoarea colecție de paturi boxspring Auping!

Obține un somn de calitate cu paturile boxspring Auping, realizate la cele mai înalte standarde, cu un design remarcabil și o calitate excelentă a manoperei! Paturile boxspring Auping sunt produse parțial manual și parțial mecanizat, combinând măiestria cu tehnologia și cele mai recente inovații în materie de ergonomie și design. Fiecare pat matrimonial Auping este realizat cu atenție la detalii și grijă pentru mediu, dar și cu gândul la nevoile tale viitoare. Din acest motiv, materialele alese sunt de cea mai bună calitate, pentru ca tu să te poți bucura de produse ce durează o viață întreagă.

Patul Boxspring Original

Patul Boxspring Original de la Auping, cu designul său atemporal și manopera de înaltă calitate, este un pe intelesul tuturor un pat tapitat cu stofa. Patul pare să plutească datorită picioarelor sale ingenios amplasate, creând o senzație unică de confort chiar din momentul în care te așezi. Iar baza cu arcuri împachetate individual, împreună cu somiera și salteaua asigură o ventilare ideală, pentru un somn liniștit. Varianta divizibilă a lui Boxspring Original îți permite să glisezi cu ușurință cele două secțiuni ale patului, pentru o întreținere mai facilă. Cu peste 80 de tipuri de țesături dintre care poți alege și cele 5 tăblii disponibile, îți poți configura patul Boxspring Original după bunul plac, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor tale.

Patul Boxspring Criade

Boxspring Criade de la Auping este un pat matrimonial de calitate premium, al cărui cadru din oțel cu linii orizontale îi conferă un caracter unic. Patul Criade va da un aer de sofisticat dormitorului tău, datorită designului său distinctiv, cu cadru subțire din oțel care unește cele două secțiuni, oferind în același timp un suport robust. Tăblia de cap și cea de picioare sunt atașate direct pe partea superioară a patului, pentru a crea un spațiu de depozitare generos dedesubt. Creează-ți decorul preferat, combinând culorile tapițeriei și ale ramei patului Boxspring Criade sau alege opțiunea de reglare electrică a patului pentru o atmosferă specială în dormitorul tău.

Patul Boxspring Tone

Auping Boxspring Tone este un pat continental suplu și sofisticat de dimensiuni diferite cum ar fi 140×200 cm, 160×200 cm sau 180×200 cm. Cu baza sa joasă și un cadru puternic din oțel, sprijinit pe picioare rotunjite, acest pat tapitat cu saltea are un aspect ce se încadrează perfect în orice décor contemporan. Salteaua tapițată cu 5 zone de confort și topper inclus, fabricat din latex natural perforat, oferă o ventilație optimă pentru un somn odihnitor. Silueta lui Boxspring Tone, pat dormitor ideal si pentru camera copiilor se definește prin aplicarea diferitelor tonuri din aceeași familie de culori, ceea ce creează senzația de armonie și unitate, în autenticul stil Auping. Îți poți alege schema de culori preferată din variantele: alb pur, negru profund, gri cald, gri rece și roșu coral.

Patul Boxspring Kiruna, mobila dormitor ideala

Cu 95 de variante de țesături și 10 culori pentru picioare din care poți alege, patul Boxspring Kiruna este un veritabil pat dormitor de lux, ce se remarcă prin designul său sofisticat și materialele naturale folosite la crearea lui. Boxspring Kiruna îți va arăta ce înseamnă să dormi în stil mare și să te bucuri de un somn odihnitor, care să-ți asigure un început de zi plin de energie. Ai la îndemână 2 saltele de lux Auping Kiruna cu care să completezi patul tău de vis: saltea si topper. Salteaua Kiruna are nu mai puțin de 7 zone de confort și 2 tipuri de arcuri, pentru ca tu să poți avea parte numai de nopți minunate. Opțional, un pat tip boxspring Kiruna poate beneficia de soclu inteligent reglabil.

Cât de frumos crezi că poți visa într-un pat cu saltea pe o somiera reglabila cu telecomandă?

Paturile Boxspring Auping dispun de opțiunea de cadru reglabil cu telecomandă, pentru un plus de confort. Poți alege exact zona pe care dorești să o reglezi – spatele, capul sau picioarele, sau le poți regla pe toate trei în același timp. Paturile Boxspring Auping se reglează folosind fie telecomanda din dotare sau aplicația Auping Connect, pe care o poți instala pe smartphone-ul tău. Iar ca totul să fie cât mai la îndemâna ta, telecomanda poate fi depozitată în suportul atașat, realizat din aceeași țesătură cu cea a patului. Nu trebuie să-ți faci griji că componentele patului s-ar putea deplasa în timpul reglării, căci acestea sunt foarte bine fixate între ele printr-o bandă velcro cu prindere fermă.

De mentionat ca un pat matrimonial tapitat tip boxspring nu contine spatii pentru depozitare (lada de depozitare), conceptul Auping fiind complet diferit

Paturi Boxspring
Pat Original boxspring

Personalizeaza-ti patul visat!

Design:
– 8 tăblii de pat diferite
– 14 țesături în diferite culori
– 10 culori pentru picioare

Confort:
– Poate fi combinat cu toate saltelele noastre (tapițate) cu arcuri + toppere
– Optiune smart pat inteligent reglabil electric

Dimensiuni:
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm
– Lungime: 200/210/220 cm

Mai multe detalii
Paturi Boxspring
Pat Tone boxspring

Pat Boxspring cu un caracter colorat

Design:
– pană la 5 culori pentru cadrul de pat
– pană la 3 țesături în 22 de culori pentru tapițerie

Confort:
– saltea confortabilă în 5 zone
– topper saltea premium

Dimensiuni:
– Lățime: 160 sau 180 cm
– Lungime: 200 sau 210 cm

Mai multe detalii
Paturi Boxspring
Pat Criade boxspring

Patul Boxspring sofisticat, cu rezistența oțelului ca bază

Design:
– 10 culori diferite ale cadrului de pat
– 4 modele de tăblii diferite
– 14 țesături în diferite culori

Confort:
– Poate fi combinat cu toate saltelele noastre (tapițate) cu arcuri + toppere
– Optiune smart pat inteligent reglabil electric

Dimensiuni:
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm
– Lungime: 200/210/220 cm

Mai multe detalii
Paturi Boxspring
Pat Kiruna boxspring

Lux confortabil

Design:
– Alegerea a 95 de țesături și 10 culori pentru picioare
– Alegerea a 2 tăblii; opțiune de extindere a tăbliei Sami cu 50 cm pe ambele părți

Confort:
– Alegerea a 2 saltele Kiruna de lux, tapițate + toppere de saltea
– Soclu inteligent reglabil (opțional)

Dimensiuni:
– Lățime: 80/90/100/120/140/160/180/200 cm
– Lungime: 200/210/220 cm

Paturi Boxspring

Diverse
formate

Paturi Boxspring

Diverse
culori

Paturi Boxspring

Tetiera
opțională

Paturi Boxspring

Diverse
țesături

Paturi Boxspring

Reglabil

Mai multe detalii