PATURI INTELIGENTE MAI APROAPE DE TINE DECÂT CREZI

pat inteligent auping

Ți-ar plăcea să adormi cu ajutorul unui „robot de somn” și să te trezești într-un pat care se ridică automat dimineața? În prezent și mai aproape de tine decât crezi, există tot felul de gadgeturi inteligente pentru dormitor, care sunt concepute pentru a te ajuta să te simți mai confortabil în propria casă și care îți pot îmbunătăți somnul pe termen lung. Auping Store România prezintă concepte inovatoare care promovează un somn mai bun, dând startul primei tale călătorii în lumea dormitoarelor inteligente.

Paturi care gândesc

Cu toții am fost sfătuiți în mod repetat să reducem utilizarea tehnologiei înainte de a ne culca, deoarece aceasta poate avea un impact negativ asupra calității somnului nostru. Numeroase studii au dovedit că utilizarea smartphone-urilor, tabletelor, laptopurilor și a luminii albastre emisă de aceste ecrane, ne poate perturba somnul pe termen lung. Dar dacă integrarea tehnologiei în dormitoarele noastre ar putea îmbunătăți calitatea vieții noastre?

Auping, furnizorul oficial al Casei Regale Olandeze de paturi, saltele şi echipamente de dormit, prezintă patul inteligent. În colaborare cu parteneri precum Amazon Alexa, Google Home, Philips Hue, termostate Bosch, Somnox și Athom, compania prezintă mai multe dezvoltări tehnologice pentru dormitor, inclusiv ritualuri automate de dimineață și seară.

De exemplu, este posibil să setăm o oră la care perdelele să se închidă automat și lumina să se stingă noaptea. Sau putem alege iluminare și muzică specifice pentru a ne trezi, creând astfel o atmosferă plăcută dimineața. Și putem programa sistemul pentru a aspira și aerisi automat dormitorul în timpul zilei. Totul poate fi controlat printr-o aplicație.

În această aplicație, totul se învârte în jurul controlului inteligent al patului în combinație cu baza inteligentă Auping. Acest sistem sprijină utilizatorii în îmbunătățirea somnului și în crearea unei experiențe de trezire și somn perfecte în dormitor.

Funcția anti-sforăit de la Auping

Nu trebuie să te mulțumească un somn perfect doar din când în când. Există deja instrumente disponibile care îți analizează comportamentul de somn și te ajută să îl corectezi. Pentru a-ți salva cele mai importante relații și pentru a îmbunătăți somnul partenerului, Auping a dezvoltat o funcție anti-sforăit care vine la pachet cu toate modelele sale reglabile.

Când funcția anti-sforăit a bazei inteligente Auping este activată, se întâmplă următoarele: detectorul de sforăit măsoară nivelul sonor din cameră și algoritmii săi identifică intensitatea sunetului de sforăit. Dacă persoana care sforăie doarme pe spate, dispozitivul declanșează ca zona pentru spate a patului să se ridice ușor, pentru a crește volumul de aer inspirat în timpul respirației. La rândul său, acest lucru minimizează sforăitul. Dacă persoana care sforăie doarme pe lateral sau pe stomac, dispozitivul activează o mică vibrație menită să o facă să-și schimbe poziția de dormit, fără a-i deranja partenerul. Și totul este complet automatizat.

Destul de smart, destul de inteligent 

La Auping Store Romania, toate somierele ajustabile electric sunt inteligente. În afară de ventilația excelentă și de suport, bazele mai au o grămadă de oferit. Cum ți-am povestit mai sus, funcția anti-sforăit. În plus, alarma de trezire smart te va trezi cu calm, în liniște, atunci când te afli într-o fază ușoară a somnului. Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, este că îți poți conecta patul la toate celelalte dispozitive smart din casă.

Pat - Masa