O poveste circulară, o poveste Auping

Abandonarea saltelelor pe stradă sau lângă pubelele de gunoi nu mai este o opțiune de mult timp, chiar dacă poate încă mai observi saltele foarte vechi, aruncate neglijent pe marginea drumului.

În prezent, dacă dorești să îți schimbi salteaua din varii motive – este atât de uzată încât nu o mai poți folosi, nu mai este atât de confortabilă sau poate o nouă relație din viața ta propune schimbări în selectarea unor noi soluții de dormit – o poți dona sau poți apela la colectori autorizați care să vină să o ridice. Saltelele fac parte din categoria deșeurile voluminoase și din acest motiv trebuie colectate separat.

De ce este important să colectăm deșeurile separat? Deșeurile voluminoase ocupă mult spațiu, se descompun foarte greu și supraaglomerează gropile de gunoi. În plus, multe dintre aceste deșeuri voluminoase, cum sunt saltelele, pot fi reciclate și transformate în obiecte noi. Aici intervine și povestea Auping, primul producător din lume care a lansat o saltea complet circulară.

O adevărată revoluție în industria somnului

Scopul Auping este ca din ce în ce mai puține saltele să ajungă la gropile de gunoi. De aceea, în colaborare cu Niaga®, a creat prima saltea complet circulară din lume. Aceasta este o saltea realizată din materiale inovatoare și bune pentru mediul înconjurător, care pot fi reciclate la aceeași calitate superioară pentru a crea o nouă saltea de fiecare dată.

Auping a renunțat complet la spuma greu de prelucrat, care se găsește în aproape fiecare saltea. În schimb, s-a orientat către alternative inovatoare realizate din materiale reciclabile, cu rol de ventilație.

Particularitatea acestei saltele este că se pot separa cu ușurință diferitele componente ulterior. În mod normal, acest proces este foarte dificil din cauza compoziției complexe a materialelor lipite. Cu toate acestea, Auping folosește un adeziv foarte special (un fel de „adeziv detașabil”), ceea ce face imposibilul posibil. Acest lucru poate părea nesemnificativ, dar în industria somnului este o adevărată revoluție.

Prima saltea complet circulară din lume

Salteaua Auping Evolve este prima saltea complet circulară din lume și nu este numai bună pentru mediul înconjurător, ci este foarte bună și pentru un somn minunat.

Salteaua Evolve este o saltea moale care oferă suport și o bună ventilație: toate elementele necesare pentru un somn de calitate. Adică transpiri mai puțin și dormi mai bine, mai confortabil. Și asta datorită materialelor alese.

De ce să alegi Auping?

Auping lucrează de peste 130 de ani cu scopul de a găsi modalități de relaxare si odihnă optime. De ce? Deoarece Auping crede că o lume mai bine odihnită este o lume mai frumoasă, adică una fără risipă, fără deșeuri și fără consum excesiv. Cu salteaua Evolve, Auping face un pas înainte: fiecare saltea schimbată poate deveni o saltea nouă, iar cercul risipei de materiale este închis.

O lume mai frumoasă chiar poate fi posibilă cu soluții de dormit circulare, nu-i așa? Programează o vizită la primul showroom Auping din România și testează cele mai bune produse destinate somnului din România.