De ce să alegi o saltea superioară (topper) Auping?

topper auping saltea superioara

Pentru că vorbim despre confortul suprem, este evident că avem grijă să îți punem la dispoziție toate variantele pentru ca tu să ai posibilitatea să alegi conform nevoilor și dorințelor tale. Așadar topperele Auping, sunt “cireașa de pe tort” a paturilor Auping.

De ce să alegi o saltea superioară (topper) Auping?

Pentru că aceasta va contribui la calitatea somnului tău. Stratul de confort din salteaua superioară Auping este cea care determină gradul tău de relaxare atunci când stai întins. Alege varianta care ți se potrivește și trezește-te odihnit! Vei simți că dormi pe un norișor pufos, dar ferm, în același timp. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, datorintă calității superioare a materialelor din care sunt fabricate saltelele superioare Auping, combinația de senzații devine posibilă.

Topperele Auping au o durată lungă de viață

La proiectarea saltelelor superioare Auping, am ales materiale de înaltă calitate, care permit pielii tale să respire pe toată durata somnului. Materiale naturale și calitatea executării asigură starea excelentă a saltelelor superioare Auping. În fiecare zi.

Un pat proaspăt în fiecare zi cu saltelele superioare Auping

Toate saltelele noastre superioare sunt prevăzute cu huse lavabile cu fermoar, astfel încât acestea să poată fi spălate și împrospătate. Aceste huse sunt confecționate din materiale naturale, în special din bumbac, pentru a evita apariția posibilelor alergii, a disconfortului termic creat de un material sintetic, dar și pentru ca pielea ta să respire fericită.

Tipuri de toppere Auping

  • Saltea Auping Superioară Comfort

Salteaua superioară Comfort Auping respectă cele mai înalte standarde Auping pentru confort și ventilație. Această saltea se încadrează în zona mediu-moale. Partea inferioară a saltelei superioare este confecționată dintr-un material ce permite pielii să respire corespunzător și care străbate părțile laterale ale saltelei pentru o ventilație suplimentară. Ca opțiune, se poate alege o husă cu fermoar lavabilă.

  • Saltea Auping Superioară Deluxe

Salteaua superioară Deluxe este fabricată din latex perforat de înaltă calitate (Latex Perfo). Acest material oferă confort și o bună rezistență. Partea inferioară a saltelei superioare este confecționată dintr-un material ce permite pielii să respire corespunzător și care străbate părțile laterale ale saltelei pentru o ventilație suplimentară. Salteaua superioară Auping Deluxe este livrată standard cu husă detașabilă, astfel încât să poată fi spălată și împrospătată.

  • Saltea Auping Superioară Prestige

Ai cea mai bună experiență cu salteaua superioară Auping Prestige. Partea inferioară a saltelei superioare este confecționată dintr-un material ce permite pielii să respire corespunzător și care străbate părțile laterale ale saltelei pentru o ventilație suplimentară. Această saltea superioară are 10 cm înălțime și este disponibilă în 3 modele diferite: moale, naturală și stabilă. Alege varianta cea mai potrivită nevoilor tale.

Așadar, confortul Auping nu cunoaște limite. Facem totul pentru ca tu să ai parte de experiența unui somn perfect.