Salteaua auping evolve nominalizata la dutch design awards 2020

salteaua auping evolve

Dutch Design Awards onorează cele mai bune modele de design de saltele olandeze a anului trecut. Acest lucru implică modele de design care se disting în diverse domenii: în primul rând prin relevanță și impact, dar și măsura în care acestea se raportează la propriul domeniu. De la noi concepe și colaborări, la meșteșug și materializare, până la o abordare stimulativă sau un aspect atractiv.

Salteaua Auping Evolve nominalizat în categoria Produs

Juriul Dutch Design Awards (DDA) 2020 a nominalizat Salteaua Auping Evolve în categoria Produs. Suntem mândri de această nominalizare și suntem recunoscători pentru cuvintele lor frumoase.

„Royal Auping arată că o istorie bogată alături de inovație merg mână în mână și are un impact uriaș cu un produs de consum atât de tangibil. Auping arată importanța schimbării de sistem condusă de design la această scară.”

Juriul format din experți în design independent olandez, a judecat și a selectat câștigătorii pe baza următoarelor criterii: impact, caracter distinctiv, expresivitate și metoda de producție. Celelalte nominalizări din această categorie sunt „The Interceptor” de The Ocean Cleanup în colaborare cu Fabrique și „The object is absent” de curatorii Alexandre Humbert, Lucas Maassen, Tom Loois și Angelique Spaninks.

Despre Dutch Design Awards

Dutch Design Awards (DDA) este lider în recunoașterea designului olandez excelent. Scopul organizației merge mult mai departe decât recompensarea celui mai bun design: DDA vrea ca discuțiile despre designul olandez să continue, pentru a facilita schimburile de experiență dintre designeri și curatori, public și profesioniști cu deschidere și curiozitate, pentru a continua să sublinieze impactul dorit al designului asupra societății și pentru a contribui la dezvoltarea profesiei. 

AUPING deschide primul si paturi în România pe strada Puțul lui Zamfir 45-47, București 011682. Programează o vizită la primul showroom AUPING din România și alocă-ți timp pentru cele mai bune sfaturi pentru dormitor, pentru un somn odihnitor și, implicit, pentru o viață de calitate.

Pat - Masa