Cum alegi cea mai bună somieră Auping?

somiera metalica auping

Cu o somieră potrivită, tu și salteaua ta primiți cel mai bun suport care îți garantează o noapte plină de vise minunate. Toate somierele Auping sunt baze de metal. O bază de metal Auping este formată din oțel împletit și oferă patului o structură deschisă generoasă. Datorită acestui lucru, ventilația somierei Auping este mai bună decât a oricărei alte baze de pat. 

Somierele ajustabile electric Auping sunt „smart”. Acest lucru înseamnă că noua ta somieră vine cu funcții inteligente care te fac să dormi și mai bine, cum ar fi o funcție anti-sforăit și un ceas cu alarmă de trezire smart care te va trezi cu calm, în liniște, atunci când te afli într-o fază ușoară a somnului. Somierele Auping sunt disponibile în toate dimensiunile standard și sunt potrivite pentru toate paturile de dormitor și paturile box springs.

Somiera din metal, o alternativă la somiera din lemn cu lamele

Somiera din metal este o alternativă optimă la somiera din lemn cu lamele. O somieră din metal are mai mult spațiu deschis decât o somieră din lemn care constă, de exemplu, din 28 sau 42 de lamele. Ventilația somierei din metal este mult mai bună decât a celei din lemn cu lamele. Mai mult, o somieră din metal este mai durabilă decât o somieră cu lamele și rămâne la fel de rezistentă de-a lungul anilor.

Somiere ajustabile electric Auping

Pe lângă somierele plate, la Auping sunt disponibile și somiere ajustabile electric. Un pat ajustabil electric oferă un plus de confort dacă, de exemplu, ai dureri de spate sau te supără o tuse urâtă. Și dacă vrei să citești în pat sau să te uiți la serialele preferate pe Netflix. Poți regla spătarul, spătarul inferior, tetiera și opțiunile de îndoire a genunchiului și de ridicare a piciorului.

3 avantaje ale unei somiere din metal Auping

  1. Te trezești ușor. În locul acelei melodii enervante a ceasului deșteptător, capătul somierei se ridică într-un mod silențios atunci când te afli în cea mai ușoară etapă a somnului tău. Este un mod minunat de a te trezi.
  2. Se conectează la toate dispozitivele preferate din casă. Somnul bun începe cu un pat bun și o saltea excepțională, dar se poate mai mult decât atât. De exemplu, temperatura și modul de iluminare potrivite sunt foarte importante dacă îți dorești să dormi bine. Cu ajutorul aplicației Athom Homey, poți conecta patul la difuzorul Sonos, lampa Philips Hue sau orice alte dispozitive inteligente din dormitor. 
  3. Ușor de folosit. Poți controla cu ușurință somiera Auping Smart cu smartphone-ul sau tableta. De asemenea, poți controla două somiere cu aplicația însoțitoare Auping Connect și astfel nu vei mai avea nevoie de o telecomandă separată pentru fiecare dispozitiv. În plus, setările preferate pot fi stocate în funcția de memorie. 

Ești pregătit să simți diferența Auping? Programează o vizită acum în showroom-ul AUPING de pe Strada Puțul lui Zamfir 45-47, București și experimentează plăcerea celor mai bune produse destinate somnului din România.