Susținere optima

Salteaua Inizio are trei zone de confort, fiecare dintre acestea susținând o anumită parte a corpului: umeri, șolduri și picioare. Cei mai mulți dintre noi nu suntem conștienți de faptul că în timpul nopții ne schimbăm poziția de aproximativ 30 de ori. Arcurile DPPS® din inima saltelei ne asigură că ne putem mișca de pe o parte pe cealaltă fără efort și ne oferă doar sprijinul de care avem nevoie în fiecare poziție de dormit. Toate saltelele Auping sunt construite strat cu strat, toate în locul potrivit. Fiecare strat are efectul său specific, care asigură cel mai bun suport.

Salteaua Auping este realizată din materiale de o calitate atât de înaltă încât nu este necesar să o întorci de pe o față pe alta și cu partea de sus în jos. De fapt, dacă îi schimbi poziția saltelei Auping, zonele de susținere nu mai sunt în poziția corectă. Umerii și capul tău au nevoie de un tip de sprijin complet diferit decât cel pentru picioare.

Saltea Auping Inizio

Confort optim pentru un somn sănătos

Un strat de confort este acel strat din saltea care oferă confortul necesar unui somn de calitate.
Salteaua Inizio este echipată cu un strat de confort din latex, care îi conferă fiabilitate, dar și o textură moale și confortabilă. Acest strat de confort din latex este ideal pentru persoanele care nu au probleme cu temperatura corpului pe timpul nopții.

Dimensiunile saltelei

Când dorim să cumpărăm o saltea, se recomandă să o alegem cu 20-30 cm mai lungă decât înălțimea pe care o avem. Acest lucru asigură că zonele de confort și suport sunt la locul potrivit. Toate saltelele noastre sunt disponibile în următoarele lungimi: 190, 200, 210 sau 220 cm. Între tine și partenerul tău de pat există o diferență semnificativă de înălțime? Îți recomandăm o lungime a saltelei care este aprox. cu 20-30 cm mai lungă decât cel mai înalt dintre voi.

Cele mai selectate lățimi pentru saltelele noastre:
Single: 80 & 90 cm
Double: 160 & 180 cm
Double mic: 120 & 140 cm

Ai deja un pat și un boxspring? Dacă da, atunci este imperativ ca noua ta saltea să se potrivească. Acesta este motivul pentru care este util să măsori salteaua actuală. În acest fel, poți fi sigur că noua saltea se va potrivi perfect cu patul sau boxspringul existente.

Saltea Auping Inizio
Saltea Auping Inizio

Se potrivește pe orice somieră

O saltea Auping este potrivită pe orice somieră, indiferent dacă este o somieră cu șipci, de metal sau un boxspring. Dacă îți dorești să beneficiezi de toate avantajele unei saltele Auping, atunci îți recomandăm să alegi o somieră Auping cu sistem de aerisire, în combinație cu un pat sau un boxspring.

Structura deschisă de 80% a somierei Auping asigură că ventilația este mai bună decât a oricărei alte somiere. O ventilație bună este foarte importantă și te asigură că salteaua va rămâne în condiții de top pentru mai mult timp.

Fermitate adecvată pentru corp și greutate

O saltea Auping este disponibilă în patru fermități diferite. În funcție de greutatea și înălțimea ta combinate cu preferințele individuale, poți alege o fermitate optimă. Cele patru fermități diferite pentru o saltea Auping sunt:

  • Moale
  • Mediu
  • Ferm
  • Extra ferm

Poți determina fermitatea recomandată folosind graficul alăturat. Sau ne poți contacta online pentru mai multe informații. Poți alege salteaua ideală în funcție de caracteristicile propriului corpului.

Saltea Auping Inizio
Saltea Auping Inizio

Asigură-te că ai o saltea bună

O saltea adaptată corpului tău este importantă pentru a preveni somnul de calitate slabă. Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și, de asemenea, să îți ofere cele mai bune soluții pentru un somn perfect odihnitor, soluții personalizate, adaptate nevoilor tale.

Nu dormi bine noaptea? Pe termen scurt, somnul de calitate slabă poate cauza variate probleme de sănătate, performanță cognitivă generală mai slabă și funcționare executivă mai slabă. Pe termen lung, somnul de calitate slabă poate crește riscul de boli cardiovasculare, depresie și obezitate.

Acesta este motivul pentru care un somn bun și sănătos este atât de important. Dacă ești bine odihnit, îl observi în toate: ești relaxat, energic, alert și prietenos.

Programează o vizită la primul showroom AUPING din România și alocă-ți timp pentru cele mai bune sfaturi pentru dormitor, pentru un somn odihnitor și, implicit, pentru o viață de calitate.

240 de milioane de minute sunt petrecute în fiecare noapte pe saltelele Auping. Aceasta este o responsabilitate imensă care necesită produse de înaltă calitate care sunt fabricate cu grijă. Acesta este motivul pentru care toate saltelele noastre sunt fabricate în propria fabrică din Olanda (Deventer). La Auping, puteți fi sigur că saltelele Auping au fost fabricate de profesioniști în Olanda.

Ți-ar plăcea salteaua Inizio?
Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și, de asemenea, să îți ofere sfaturi profesionale privind somnul, astfel încât să alegi întotdeauna un pat și o saltea care ți se potrivesc perfect.

Programează o vizită la primul showroom AUPING din România pentru o experiență de cumpărături supremă și bucură-te de soluții de somn personalizate, gândite doar pentru tine.

Specificații tehnice ale saltelei Inizio

Înălțime: 18 cm
Garanție: 5 ani garanție
Numărul de zone de confort: 3
Sarcină maximă: 140 kg
Fermitatea saltelei: moale, medie, ferm sau extra ferm. Determină fermitatea recomandată folosind graficul de sus.
Potrivit pentru baze ajustabile: Da
Mânere: Da
Ventilație: Foarte bună; pentru cea mai bună ventilație combină o saltea Auping cu o bază de plasă Auping
Strat detașabil cu fermoar (husa): disponibil opțional

Husa: Husa este disponibilă în două variante, ambele cu fermoar și detașabile:

  • Husa Breeze (cea mai populară) realizată din 40% Tencel și 60% poliester. Matlasată cu țesătură tricotată de 6,5 mm 3D, 1 cm de polieter și 200 g / m² Climawatt. Cu finisaj PCM (Phase Changing Material). Lavabilă la 60°C.
  • Husa Nature realizată din 70% bumbac, 15% poliamidă și 15% viscoză. Matlasată cu 50% lână de oaie de 600 g / m², 45% poliester și 5% mătase sălbatică. Cu finisaj PCM (Phase Changing Material). Produsul poate fi curățat chimic.

Instrucţiunile de spălare:
Husa Breeze (cea mai populară) este lavabilă până la 60°C
Husa Nature poate fi curățată chimic.

Dimensiuni:
Lungime: 190, 200, 210 sau 220 cm
Lățime: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 sau 200 cm

Suport: 3 zone cu arcuri de buzunar DPPS de 12 cm înălțime.
Confort: Latex

Antialergic: 
Husa Breeze nu conține lână. Husa Nature conține lână.

Stratul inferior: bază de polieter ventilată, perforată.

Partea inferioară: bază din pâslă antracit care se potrivește perfect pe baza de plasă ventilată Auping